در دهه ۸۰ خواننده های جوان بسیاری وارد عرصه موسیقی شدند که در این میان، بعضی از آن ها تنوانستند خوش بدرخشند.یکی از این افراد موفق محسن چاووشی است.در این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام با محسن چاووشی بیشتر بخوانید.
بیوگرافی محسن چاووشی
محسن چاوشی حسینی ۸ مرداد ۱۳۵۸ در خرمشهر به دنیا آمده است. او در چندین شهر مختلف ایران زندگی کرده و فرزند پنجم خانواده است و سه برادر و دو خواهر دارد.
محسن چاوشی خواننده، آهنگساز، ترانه سرا و تنظیم کننده سبک پاپ و راک است. او اصالتاً کرد بوده که با توجه به شرایط کاری پدرش که کارمند شرکت نفت بود به خرمشهر مهاجرت کردند و محسن در خرمشهر متولد شد.
چاوشی دو دهۀ اول زندگی خود را به علت جنگ وارده بر ایران، مدام در حال هجرت و نقل مکان به شهرهای مختلف کشور گذرانده و در شهرهایی مانند کرمانشاه، آبیک، مشهد و تهران زندگی کرده است.
محسن چاوشی پس از اینکه درس را رها کرد به دور از چشم خانواده شروع به کار کرد تا از شرایط سختی که داشت رها شود، او شروع به فروش ادویه و سوغاتی های مشهد کرد و حتی زمانی هم سیگار می فروخت.
او پس از دریافت دیپلم حسابداری و اتمام دوره سربازی،، فعالیت های موسیقی اش را به صورت حرفهای آغاز می کند.
آلبوم نفرین
چاوشی در اواخر سال ۸۳ با آلبوم نفرین به مخاطبان موسیقی کشور ایران معرفی شد و تا سال ۱۳۸۶ آلبوم های خودکشی ممنوع، لنگه کفش و متاسفم را روانه بازار کرد که نقطۀ اشتراک تمام این آثار، انتشار غیر رسمی و لو رفتن آنهاست.
یه شاخه نیلوفر اولین آلبوم رسمی این موزیسین پاپ ؛ راک است که در مهر ماه سال ۸۷ با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط شرکت آوای باربد به بازار موسیقی آمد و دومین آلبوم رسمی چاوشی با نام ژاکت در بهمن ماه سال ۸۸ توسط شرکت ایران گام منتشر شد.
از وی تا کنون بیش از ۱۵۰ قطعه موسیقی شنیده شده است که شامل ۱۰ آلبوم و نیز چندین تک آهنگ است.او خواننده ترانه های فیلم سنتوری از ساخته های داریوش مهرجویی بوده است.
با وجود این که حاشیههای زیادی اطراف محسن چاووشی وجود دارد و حضوری در رسانهها ندارد، اما رسانهها دائم از او صحبت میکنند. نزدیک به دو دهه است که در موسیقی پاپ فعالیت دارد و کارهایی کرده که کمتر کسی سراغش میرود.
تغییر سبک
وی دراوج شهرت با تغییر سبک خود ریسک بزرگی کرد و وارد دنیای دیگری شد. سراغ اشعار مولوی، سعدی و حافظ رفت و سردمدار سبکی نوین در موسیقی شد. «امیر بی گزند» نمونه پرطرفدار از این سبک است.