تاریخچه هنری ایران بسیار غنی است و اشعار شعرای پیشین نیز در گنیجنه هنر ایران می درخشد.خواننده های بسیاری از این اشعار در ترانه های خود استفاده نموده اند.استاد شهرام ناظری نیز با استفاده از شاهنامه و اشعار مولوی به جایگاه مهمی دراین امر دست یافته است.در ادامه این بخش از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام بیشتر بخوانید.
موسیقی عرفانی و اصیل ایرانی
از سال ۱۳۶۴ به بعد با همکاری گروه های موسیقی ایرانی کارهای زیبایی را به بازار موسیقی عرفانی و اصیل ایرانی عرضه ساخت که از درخشان ترین این آثار می توان شورانگیز با همکاری حسین علیزاده، گل صدبرگ و آتش در نیستان با همکاری جلال ذوالفنون، یادگار دوست و ساقی نامه ۱ و ساقی نامه ۲ را با همکاری کامبیز روشن روان نام برد.
لازم است ذکر شود گل صدبرگ معروف ترین اثر شهرام ناظری و بسیاری از مردم ناظری را با تصنیف اندک اندک با شعر مولانا اجرا شده در این آلبوم می شناسند.

کنسرت شاهنامه خوانی استاد شهرام ناظری در کشور مراکش
در سال ۱۳۹۰ ناظری یک آلبوم موسیقی به نام امیرکبیر با آهنگ سازی پژمان طاهری منتشر کرد که بیش تر اشعار آن را شعرهای نو تشکیل می دادند. مدتی بعد پس از ۶ سال تأخیر کنسرت شهرام ناظری و لوریس چکناوریان منتشر شد.
این اثر مربوط به اجرای ارکستر بزرگ کومیتاس ارمنستان به رهبری مایسترو لوریس چکناوریان در سال ۱۳۸۴ می باشد که بیش تر قطعات آن به زبان کردی (زبان مادری شهرام ناظری) می باشند.
شور رومی
از دیگر آثار برجسته ایشان که بر روی شعرهای مولوی اجرا شده می توان به آلبوم مولویه که در خارج از ایران با نام شور رومی شناخته می شود نیز اشاره کرد این اثر نامزد دریافت جایزهٔ گرمی ایالات متحده در سال ۲۰۰۷ میلادی برابر با ۱۳۸۶ خورشیدی نیز شده است. دیپاک چوپرا فیلسوف هندی-آمریکایی الاصل نیز در این آلبوم حضور دارد