موسیقی تلفیق صدا و سکوت است ، هنری که با فاصه های منطقی و یا احساسی ریتمی را خلق می کند و نوایی را به گوش شنونده ای می رساند.در این بخش از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام شما را با نوع جذابی از موسیقی آشنا می کنیم که به آن موسیقی بی کلام گفته می شود.
موسیقی بی کلام
موسیقی سازی یا موسیقی بیکلام قطعه ای موسیقی است که تنها برای صدای سازها تصنیف یا تنظیم شده وصدای انسانی یا آواز در آن نیست و فقط از صدا های طبیعی یا سازهای مختلف در آن استفاده میشود.
این موسیقی همان سبک موسیقی است که از طرف روانشناسان فراوان توصیه می شود که همه ی آدم ها با هر خلق و روحیه ای به آن گوش دهند. فرقی هم نمی کند فرد عصبانی، هیجانی، استرسی، مضطرب یا هر حالت روحی دیگری داشته باشد، حتی تداوم پرداختن به این سبک باعث تغییر در روحیه فرد و شاید هم ارتقای آن شود.
مزیت موسیقی بی سازی نسبت به موسیقی با کلام چیست؟
آهنگ بی کلام درواقع ابزاری است که بدون دخالت صدای خواننده و شعر توسط آهنگسازان تولید می شود.موسیقی بی کلام این فرصت را میدهد تا مغز در لایههای پایینی خود پرسه بزند. این موضوع باعث میشود که مغز بعد از مدتی بسیاری از افکار مزاحم را حذف کرده و در نهایت شما به ذهنی ساکت و تحت کنترل دست پیدا کنید.
دقیقاً به همین دلیل است که موسیقی بیکلام در فعالیتهایی مانند ورزش، مدیتیشن، یوگا، ماساژ و … نقش پررنگی دارد.
در مقابل موسیقی با کلام یک حس، موضوع و مفهوم را بهصورت مستقیم و کاملاً مشخص منتقل میکند و تقریباً مجال آن را به شخص نمیدهد تا چیزی غیر از کلامی که بیان میشود را مخاطب بتواند دریافت کند.اجازه تصویرسازی به مغز نمیدهد و در نتیجه خلاقیت و آزادی مغز را محدود میکند.
آزمایشی که اخیراً توسط کارول اسمیت و لری موریس از دانشگاه تنسی انجام شده نشان می دهد دانشجویانی که در دوره امتحانات خود به موسیقی با کلام گوش کرده بودند در مقایسه با دانشجویانی که در همین مدت موسیقی بی کلام گوش کرده اند عملکرد ضعیف تری داشته اند.
4 پاسخ
من عاشق این موضوعم
بهترین سایت هستین که دیدم
نظر لطف شماست ممنون که کنارمون هستید 💙
دیسلاو بیکلام داره مال کجاست