اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که می خواهید در خانه خود استودیوی خانگی داشته باشید، حتما این مطلب را بخوانید تا با میکروفن های مناسب برای ضبط صدا و ساخت استودیوی خانگی آشنا شوید.
میکروفن های مناسب برای ضبط صدا و ساخت استودیوی خانگی
بعد از اینکه تجهیزات موسیقی کوچک و کوچک تر شد ضبط خانگی رواج بیشتری پیدا کرد. رویکردهای ضبط به جایی رسید که استودیو های خانگی شکل گرفتند و این استودیوهای خانگی که قرار بود برای ساخت موسیقی های ساده و غیرعمومی بیشتر مورد استفاده قرار بگیرند، محل ساخت خیلی از موسیقی های تجاری و موفق جهانی شد .
اما کیفیت مطلوب ضبط صدا نیاز به مهارت ؛ دانش، ابزار و تکنیکهای خاص خودش را به ویژه در استودیوهای خانگی دارد، بنابراین اولین گزینه می تواند انتخاب مناسب این ابزارها خصوصا انتخاب و شناخت بهتر عملکرد و نوع میکروفن مورد استفاده باشد .
هرچند که هنوز در سرتاسر دنیا بسیاری از مهندس های صدا معتقد هستند یک آهنگ حرفه ای باید در یک استودیو حرفه ای ضبط شود، اما بسیار مشاهده شده که آهنگ هایی که در استودیوهای خانگی ساخته شده بودند موفق بوده و حتی جوایز زیادی را کسب کرده اند .
معرفی
در ادامه این مطلب از وبلاگ آموزشگاه موسیقی الهام ،به معرفی چند نمونه از این میکروفن ها پرداخته می شود اگر شما هم قصد دارید در استودیوی خانگی خود بهترین ضبط صدا را داشته باشید پیشنهاد می کنیم که تا انتهای مطلب با ما باشید .
انواع میکروفن ها
میکروفون ها انواع مختلفی دارند که برای انجام کارهای متفاوتی ساخته شده اند. پر استفاده ترین انواع آنها میکروفون های داینمیک (Dynamic) و کاندنسر (Condenser) هستند.
میکروفن های مناسب برای ضبط صدا و ساخت استودیوی خانگی– میکروفون های داینمیک:
میکروفون های داینمیک بیشتر برای برداشتن صدای سازهایی که صدای بلندی دارند مثل گیتار الکتریک و درامز (Drums) استفاده می شوند. دلیل آن هم این است که این میکروفون ها توانایی تحمل صداهایی با قدرت بالا را دارند.
هم چنین برای ضبط صدای بعضی از خواننده ها و به خصوص خواننده های مرد بهتر است از میکروفون های داینمیک استفاده شود.
یکی از میکروفون های داینمیک پرطرفدار و ارزان، میکروفون Shure SM57 است که برای ضبط صدای گیتار الکتریک و اسنر درام (Snare Drum) به کرات در استودیوها استفاده شده است و به عنوان میکروفون استاندارد برای این کار شناخته می شود.
– میکروفون های کاندنسر:
میکروفون های کاندنسر بیشتر برای ضبط صدای خواننده و سازهای آکوستیک (بدون پیک آپ) استفاده می شوند. هم چنین این میکروفون ها گزینه مناسبی برای برداشتن صدای درامز (Drums) از بالای سر و به خصوص صدای سنج ها هستند.
گر چه تا همین چند وقت پیش میکروفون های کاندنسر گزینه پر هزینه ای برای استودیوهای خانگی به شمار می رفتند اما این روزها شرکت هایی مثل بهرینجر (Behringer) میکروفون های کاندنسر ارزانی تولید می کنند که فرق زیادی با نمونه های گران تر تولید کمپانی های معروف تر ندارد.
نکته قابل توجه دیگر در مورد میکروفون های کاندنسر این است که این میکروفون ها بر خلاف میکروفون های داینمیک احتیاج به تامین برق از منبع خارجی دارند.
گرچه می توان برای برخی از میکروفون های کاندنسر از باتری استفاده کرد ولی بیشتر این میکروفون ها برای تامین انرژی الکتریکی خود احتیاج به سیستمی به نام فانتوم پاور (Phantom Power) دارند. این سیستم روی بیشتر پری امپ ها و میکسرها وجود دارد.
بنابراین اگر قصد استفاده از میکروفون های کاندنسر را دارید حواستان باشد که به میکسر یا پری امپی که دارای فانتوم پاور باشد نیاز خواهید داشت.